Additional Pages
Custom Links
Connect With Us
Pris - Nyemann Communication
15544
page-template-default,page,page-id-15544,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Pris

Nu kan du også abonnere på tekstpakker

Når du at holde gang i jeres kunderelationer?

Er du ansat i en stor virksomhed, vil den løbende kommunikation ofte blive varetaget af både marketing- og salgsafd. Og så kan I nemt komme til at miste overblikket! Er du derimod ansat i en mindre virksomhed, er tiden til gengæld altid en hindring.

 

Risikoen i begge tilfælde er, at man taber kontakten med kunderne. Og det giver konkurrenterne et farligt overtag.

 

Har du overblik over – og tid til de nødvendige tjek?

Kunderelationerne skal holdes i gang – også i tiden mellem købene. Webtekster skal opdateres, nyhedsbreve oversættes og tekster til Power Point præsentationerne bør også gennemgås og redigeres fra tid til anden. Udviklingen går stært, ved du!

 

For ikke at tale om opdateringerne på de sociale medier! Det er ikke alle, der er så heldige at have en SoMe ekspert ansat – kun til at tage sig af det.

 

Men arbejdet havner desværre ofte på forskellige borde – eller måske oven i købet mellem to stole? Hvordan er det i din virksomhed? Føles din To-do-liste også for lang?

 

Få jobbet gjort med en tekstpakke

Med mine tekstpakker abonnerer du på både min teksttjeneste – og på ydelserne fra mine kollegaer i Nordic Team. Du får hurtig hjælp med at skrive, redigere og oversætte tekster ikke bare på dansk – men også på de nordiske sprog plus engelsk og kinesisk.

 

Du slipper også for unødig administration af løbende opgaver og diverse småjobs og kan holde sammen på markedsføringsbudgettet på en smidig måde. I vores tekstpakker indgår desuden ekstra timer ”med-i-købet” fremfor køb af enkeltstående timer. Du får med andre ord meget mere for pengene.

 

Få ekstra timer med i købet

Måske har du brug for lidt hurtig teksthjælp hér og dér? Eller også dukker behovet pludseligt op under et projekt, der allerede er i gang? Så er det smidigt for dig og dine kollegaer at have adgang til en timebank til løsning af mindre tekstjobs. Der indgår der ekstra timer i tekstpakkerne.

 

Jeg debiterer jeres tekstpakke på forskud. Og ønsker du at få besked for hver 5. anvendte time eller den 10. måske – så får du naturligvis det. Og vi aftaler naturligvis det hele, INDEN vi går i gang.

 

Min almindelige pris er 850 DKK pr. time. Hér kan du se, hvad du får for pengene, hvis du vælger en pakkeløsning:

 

Tekstpakke A

15 timer

DKK 9.995

Normalpris DKK 12.750

Du sparer DKK 2.755 eller får 3,2 ekstra time med-i-købet

 

<splash>

Få 3,2 t

med-i-købet

 

Tekstpakke B

12 timer

DKK 8.395

Normalpris DKK 10.200

Du sparer DKK 1.805 eller får 2,1 ekstra time med-i-købet

 

<splash>

Få 2,1 time

med-i-købet

 

 

Vælger du andre afregningsformer end tekstpakkerne, bestemmer du naturligvis altid selv, hvordan du ellers vælger formen:

 

  • afregning pr. hel, påbegyndt time
  • tilbud på hel opgave med loft på maks. antal timer
  • tilbud på hel opgave med valgfrit antal +/- timer
  • tilbud pr. ord.

 

Du bestemmer – husk altid, at det er dig, der er kunden!

 

 

Ønsker du hurtig teksthjælp til særpris?

 

Så skal du vælge SPECIAL Tekstpakke

– et månedsabonnement

 

Denne pakke er skræddersyet til dig og dine kollegaer, så I har adgang til et fast antal timer pr. måned. SPECIAL Tekstpakke bliver faktureret hver måned på forskud, og du kan abonnere på helt op til 6 måneder ad gangen. Selvfølgelig får du ekstra timer med-i-købet!

 

Tekstpakken er først og fremmest beregnet til enkelte eller tilbagevendende mindre opgaver med korte tekster. Den er fx ret velegnet til opdateringer på sociale medier mm.

 

Men pakken gælder altså ikke til kampagner og store, individuelle projekter! Hvis du fx skal have skabt komplette brochurer og kundemagasiner, som udover tekstarbejdet kræver møder og/eller interviews og omfatter research osv., skal du over i individuel timeafregning eller de andre pakkeløsninger.

 

SPECIAL Tekstpakke gælder i 6 mån. og kan forlænges iflg. aftale. Ubenyttet tid bliver ikke tilbagebetalt, men kan afregnes ved køb af en ny tekstpakke i minimum samme eller større størrelse. Du får ekstra timer med-i-købet i alle tekstpakker.

 

SPECIAL Tekstpakke

50 timer

DKK 35.000

Normalpris DKK 42.500

Du sparer DKK 7.500

 

<splash>

Få 8,8 time

med-i-købet